Can't hold back

Denna dag har gått så sjukt fort, den har verkligen bara rullat på och jag har endast två lediga dagar denna vecka så det hade gärna fått gå lite långsamare. Började iaf dagen med min pw. Känner verkligen att det bara bli lättare och lättare att gå. Kan öka takten och orkar mer, så härligt när man ser resultat. 
 
Idag har pappa och jag varit på lager 157. Det fanns väl en del men tror att det kommer att komma in mer höst kläder snart. Nu känns det utplockat i många affärer och det är en blandning av massa rea och nyheter. Men snart är väl rean borta och det fylls med nya kläder, det gillar vi. Hittade iaf en tröja och ett par shorts, de jag har på bilden. Riktigt sköna är de.
Blev ett träningspass med Jossan i eftermiddags på sportlife, skönt att få träna mycket. Har verkligen börjat komma igång på bra sätt. Beställde även idag från fitnesguru två proteinpulver som jag kan ta efter träning. Ska bli kul att testa. Vill inte bygga värsta massa muskler utan bli mer fit. Nu ska jag kolla senaste teen wolf avsnittet, ha det! 

Long day

Jag som trodd att man bara lev trött av skolan, men att jobba tar verkligen på än. Man hade ju verkligen lyx när det gäller raster och sånt i skolan. Fast man var på en lektion behövde man inte alltid vara så skärpt som man måste vara hela tiden på jobbet. Får även massa benträning eftersom jag står upp hela tiden och nästan aldrig sitter ner. Men det är endå roligt och man tjänar ju pengar så det klagar jag inte på. Längtar till lönen i augusti, hehe. Imorgon har jag ett mördarpass, 9.45-20.00. Och det är peakdag, alltså det ska komma väldigt mycket folk. Men bara att köra, efter ska jag nog till gymmet om jag orkar. Ha det så bra, puss

On top of the world

Har varit i Göteborg i två dagar och hälsat på syster med mamma och pappa. Vi har hjälpt Cissi och Albert att flytta. Är verkligen så sugen på att få bo i en egen lägenhet!
Hann med att gå lite på stan iaf. Köpte mig ett par urballa skor och bestälde en Michael Kors väska som jag ska få i present, de är verkligen slut överallt. Längtar så tills jag får den.
När vi kom hem drog jag direkt till gymmet och spenderade någon timma där. Så skönt med ett riktigt styrkepass. Känner att armarna kommer att vara som spagetti imorgon. Behöver verkligen bygga på lite muskler där. Jag fortsätter med min träning varjedag och varvar med lite jobb med. Mycket fint att få lite pengar på kontot. Nu är det läggdags, jobb imorgon. Puss

Work it

Godmorgon! Idag är det en lång jobbdag men började med en härlig morgon pw. Det känns verkligen så sjukt bra att gå upp och göra det på morgonen, det är verkligen värt det. Har även hittat en riktig inspirerande blogg. En tjej som är personlig tränare och har riktigt snygg kropp! Ida Warg heter hon. Väldigt bra tips ger hon, träningstipsen är grymma och jag blir verkligen så taggad på att köra ännu hårade. Så kul!


vederydssjön

Är nu hemma efter en underbar eftermiddag/kväll med Jossan. Vi tog och rodde ut med båten en bit ut. Det blåste en hel del och vi bestämde för att slänga i ankaret på ett ställe dät det blåste lite mindre. Efter ett tag märkte vi att vi rörde på oss ganska mycket, då såg vi att repet som ankaret satt i, inte satt fast i båten, hahah. Så vi fick ro till repet och sätta fast det i båten, så smarta vi är. Efter ett tag flyttade vi oss runt en udd och där var det helt vindstilla och vi låg och solade i mer än två timmar, så underbart!
 När solen började att gå ner rodde vi tillbaka och satte igång elgrillen. Gick inte så jättebra då det blåste väldigt mycket.. Men som tur var hade de tändvätska i stugan så vi fick riktigt fart på elgrillen, lite för bra fart. Det har verkligen varit en toppen kväll och jag verkligen bara njöt och levde livet. Och fina Jossan är verkligen den bästa vännen! ♡

Mot sjön

En sån härlig dag, solen skiner och det är varmt. Och därför passar det perfekt med en eftermiddag i en båt på sjön. Jag och Jossan ska till någon sjö som jag inte riktigt vet vart den ligger, haha. Vi ska iaf sola, bada och grilla. Hennes farfar är så snäll och lånar ut sin båt till oss. Detta ska bli så mysigt!


22 juli

Hallå! Dagarna bara rullar på, förra veckan gick så otroligt fort. Men en vecka med mycket shopping var det och klagar man inte på. Igår var jag ju som sagt hos mina kusiner och åkte båt, badade och grilladr god mat, det var helt undertbart. Visar lite bilder senare. Idag har jag varit lite pysslig och målat om ramen på min spegel, nu är den vit och fin. Men nu är det jobbet som kallar till kl 20 ikväll, ha det fint. 

Sunday

Godmorgon! Det var riktigt segt att komma upp ur sängen imorse, ville så gärna ligga kvar. Men det är jobb som gäller idag så var bara att dra sig upp. Fast måste erkänna att det är lättare att dra sig upp nu när man ska till jobbet än om det hade varit skolan.. Hoppas verkligem att det blir lika lita folk på ikea idag som det var igår, och det känns som om det kan vara det eftersom det är ännu finare väder idag. Då väljer folk hellre stranden. 
Efter jobbet åker jag ut till Bunn, till min kusiner och ska bada, åka båt och grilla. Ska bli riktigt mysigt och behöver jobba lite på brännan till, det försvinner ju så fort. Ha en trevlig söndag

Önskelista

 
Jag fyller faktiskr år snart och börjae tänka lite på vad jag önskar mig. Känns dock konstigt att få paket nu igen, kändes som att studenten var min födelsedag. Jag fick så mycket paket och fina presenter att jag inte riktigt kan förstå att jag fyller år snart. Men iaf, högst upp på min önskelista är en michael kors väska, som jag är nästan 100% säker på att jag kommer att få. Har verkligen velat ha en sådan så länge.
Men sedan är det faktiskt så att den vita blusen och vita odd molly tunika/linnet, redan är på väg hem till mig. Alltid en början. Jag tror att mästa köp blir ett par primeboots, så snygga!

Morgon pw

Godmorgon! Denna helg är det jobb helg så det är väl inprincip det jag ska göra hela helgen, och träna lite hade jag tänkt. Började morgonen med min dagliga morgon pw. Bara det att idag blev det inte så långt. Det var så sjukt segt att komma upp ur sängen. Är helt slut i kroppen efter träningspasset med Jossan i torsdags. Sedan kör ju jag sånna squats varje dag och det känns, så på morgonen när jag är ute och går så är mina ben så otroligt sega att det inte går så snabbt att gå, haha. Men nu drar jag mig mot jobbet, hoppas alla får en bra dag!

Sommardag✽

Bilder från dagen ur telefonen.
 
Idag är en sån dag då jag har fått så sjukt mycket gjort. Jag började dagen med en lång pw på ungefär 8 km, lagade mat och städade. Åkte till stan och köpte en jättefin blus och ett par nys skor på scoretts rea, älskar skor. Sedan fick jag och Jossan så mycket gjort på eftermiddagen/kvällen, vi började med att plocka jordgubbar. Det var ett ställe som låg lite utanför Bankeryd. Och de var så goda, vi åt en held del undertiden med. Vi hann även med en fika på ikea innan vi gjorde ett grymt bra träningspass på nästan två timmar. Vi körde verkligen skiten ur oss och det var så härligt. Nu sitter jag utslagen i soffan och äter jordgubbar och tänkte kolla på en film, en riktig bra dag.

fina farmor, kommer sakna dig

 Hallå, idag har det varit en sådan sjukt varm dag. Har haft 27 grader inne som det även har varit utomhus. Tog en pw imorse och det var så fruktansvärt varmt. 
Dagen blev väl inte riktigt som planerat. Jag ringde till min mamma imorse (hon och pappa är i Glommen) och då sa hon att de satt i bilen på väg hem till Jönköping. De hade ringt till pappa inatt för att min farmor gick bort runt 4 tiden inatt. Tror inte att jag riktigt än har fattat det. Förmodligen kommer jag göra det på begravningen, så var det iaf när min farfar dog. Så det är riktigt tråkigt, men hon var gammal och sjuk och hade så ont och bara led så jag tänker att det lättade hennes lidande. Nu får hon ju återförenas med farfar. 
 
Mamma och pappa åkte tillbaka runt tre tiden och då drog jag till gymmet med bästa Jossan. Sedan åkte vi hem och grillade riktigt god mat. Och till efterrätt hade vi lagt choklad bitar i en banan med folie och vi grillade det, så gott. 

princess dresses

 
Fick dessa två härliga klänningar på posten för någon vecka sedan. Jag verkligen älskar dem. De är så söta och man kna ha de både till fint och vardags. Eller den första klänningen är väl till lite mer fint än vardags. De kommer från sheinside och de har väldigt bra priser där. Företaget ligger i Kina men de tar ingen frakt eller tull för sakerna. Både dessa klänningar gick på runt 400 kr, bra pris! Det är det värt fast man får vänta upp till tre veckor.
 
Annars har det inte hänt alls mycket idag. Eller jo har jobbat hela dagen så där har det väl hänt en del. Men när man slutar vid åtta så orkar man inte göra så mycket mer efter en 9 timmars jobbdag. Så det blir att stanna i soffan ikväll med att först kolla på damerna i fotboll och sedan är det ett nytt avsnitt av teen wolf idag, spännande! Imorgon är jag ledig då blir det två träningspass och grill på kvällen med fina Jossan. 
 

Monday

Bilder från mobilen!
 
Och så var det måndag igen. Hade gärna stannat i Glommen en vecka till, men tyvärr så är det jobb som gäller denna veckan för mig. Så får vara husmor ännu en vecka. Tycker att jag klarar det ganska bra. Bara att det inte är så roligt att laga mat till enbart sig själv, annat om man hade lagat till någon mer. Men det får blir många matlådor.
 
Imorgon tänke jag även komma tillbaka till mitt nyttiga liv som jag började med i julas. Min kompis Jossan har även hon börjat med vemma så ska köra mina sista nu tillsammans med henne och sedan tänkte jag att jag skulle fortsätta med nyttig mat. För om man har ett mål så vill man gärna nå det och det ska jag göra!

Någon som är med mig?


Love it here

Idag är det sista kvällen i Glommen för detta året. Alltid lika tråkigt att åka härifrån.. Här kan man verkligen slappna av och ha semester och bara vara. Inga måsten eller massa stress. Men eftersom det är jobb som gäller nästa vecka så är det dags att åka hem. Dock stannar mina föräldrar kvar en vecka till, så ensamt kommer det bli hemma.

Otroligt fin solnedgång här i Glommen.


Bästa starten

Börjar dagen riktigt bra med att lägga mig och sola på stranden. Har legat här ett tag och vi kommer inte att åka här ifrån än. När man har en veckas semester så får man passa på så mycket som möjligt och extra bra är det ju när det bjuder på riktigt fint väder, jag klagar inte. Och klagar inte heller över att få äta så god mat här. Det blir alltid extra gott vid havet, särskilt med grillat varje kväll, underbart!

 
 

Ullared

Dessa två är mina favoriter som jag fick med mig hem från Ullared. Köpte inte så mycket mer, bara sånt smått nödvändigt. Men väskor hittar jag alltid där. Och jag verkligen älskar väskor. Köper alltid en varje gång jag besöker Ullared. Den rosa jackan köpte mamma till mig. Först tog jag en mörkblå men kände att det är ju faktiskt lite roligare med färg och är glad att jag ändrade mig. Den kommer bli snygg när det är höst och kallt och tråkigt.


strawberries

De absolut bästa jordgubbarna är de man plockar själv tycker jag. Här har de ett riktigt bra ställe med olika sorter och vi väljer självklart alltid de sötaste. Så gott med jordgubbar till frukost varje dag, lyx tycker jag!


Am I wrong

Igår fick jag äntligen ta mitt första dopp i havet. Det var lite kallt i början men när man väl hade doppat sig var det riktigt skönt. Det blev några timmar igår på stranden men efter ett tag började det blåsa rätt så mycket, så då tog vi och cyklade hem. Jag och mamma åkte istället till Ullared. Fast man inte hittat allt för mycket så tycker jag om att gå runt där och kolla, shopping galen som jag är. Nu blir det att åka till stranden igen.


Glommen

Äntligen är jag framme i älskade Glommen. Det här är verkligen sommar för mig. Det är 19 året jag är här och det är alltid lika underbart och fint här. Riktigt typiskt sommarställe som inte liknar något hemma. Det är verkligen skönt att komma hemifrån, man känner att man behöver byta miljö nu när man har varit alldeles för mycket i Jönköping. Det ser även ut att bli väldigt bra väder denna vecka jag är här, så nu gäller det att sola varje dag, haha.


Just on top of the world

Redan fredag, hur fort går inte dagarna? Och veckoblind blir man verkligen nu när man jobbar och är ledig. Man hade verkligen mer koll på dagarna när man gick i skolan.
Idag har jag iaf varit ledig och förtär skönt. När man är sjuk känner man att man verkligen blir trött för minsta lilla, så en dag när man tar allt i sin egna takt är skönt. Har iaf gjort lite nytta, bakat och städat lite. Men för det mesta har jag spenderat dagen i min underbara säng, den säger jag aldrig nej till. Fortsätter även kvällen i sängen, imorgon blir det jobb rätt så tidigt. Men hoppas det går fort för på söndag får jag äntligen åka till Glommen.


Perfect start

Godmorgon. Idag när jag vaknade mådde jag mycket bättre som tur är. Har bara ont i halsen och bröstet men det är verkligen på väg åt bättre håll. Eftersom jag inte börjar förrän halv 4 idag gjorde jag mig en riktigt god frukost. Och det var gudomligt gott. Börjar gärna varje dag med denna frukost.
Nu blir det faktiskt att städa lite i huset, nu när jag har varit hemma och sjuk ser man verkligen att någon har bott här.


I know whose fault it is

Det har väl inte varit den bästa veckan, haha. Igår när jag kom hem från jobbet kände jag att jag hade väldigt ont i halsen, tänkte inte mer på det och när jag vaknade imorse kändes det som om det satt en golfboll i halsen. Har inte kunnat äta på hela dagen. Åkte till vårdcentralen för se om det var någon infektion, för om det är det får jag inte träffa pappa. Och det var ett virus i kroppen. Förmodligen därför jag fick åka in i helgen till akuten för jag hade poblen med lungorna. Men nu är der bara att vila upp sig så att man blir frisk.

Tog lite blodprov och dagen spenderas i soffan framför vampire diaries.


Det känns som allting faller ner, varenda liten del som jag har kvar

Redan 1 juli, hur fort går inte dagarna? Det känns som om att tiden bara rinner iväg, ibland vill man stanna upp lite och njuta av ledigheten.
Mår väl lite bättre idag efter förra natten som spenderades på sjukhuset. Känns fortfarande som att det ligger en sten på bröstet varje gång jag andas, så idag blir det vampire diaries maraton. Ska även jobba lite ikväll, enbart tre timmar men det är alltid något.


RSS 2.0