No long no seen

Hallå! Har varit lite dött här, men har jobbat och haft en del för mig. Blir även fullt med jobb hela denna vecka och mina föräldrar har åkt till Glommen. Åker inte dit förrän om en vecka så blir att ta hand om sig själv denna veckan.

Men det började ju inte särskilt bra.. Första natten fick jag spendera på sjukhuset. Kunde verkligen inte andas så fick åka in. Och de hittade "störningar" på lungorna kan man säga så fick andas in massa saker så det skulle försvinna. Så idag blir det att ta det lugnt.


Midsommar

Glad midsommar! Hoppas att alla får en toppen dag trots allt regn!


Balbilder

Här kommer en bildbomd från balen.
 

Det är över nu

 
Hallå! Har äntligen börjat landa nu efter en galen vecka som vi hade i slutet av skoltiden. Jag hade nog den roligaste veckan i mitt liv!
Det började med bal på tisdagen, 4 juni, och det kommer snart upp bilder. Jag var så nervös den dagen och började redan vid kl 9 på morgonen. Jag kände mig så otroligt fin och det var så roligt att gå runt där bland allt folk. Sedan bara rullade kvällen på och den verkligen ägde. Hade en sådan bra baldejt också!
Sedan på torsdagen åkte jag till Göteborg för att gå på Summerburst med fina vänner. Vi hade så enormt kul att jag hade ständigt ont i magen av allt skratt. Den helgen var så grym men det var bara början.. 
Resten av veckan umgick jag med klassen varje kväll. På onsdagen blev det utgång med hela klassen och när vi var färdig festade gick vi till våra tält vi hade satt upp utanför skolan. Vi hade så roligt.
Sedan blev det ju fredag, den absolut bästa dagen i mitt liv. Flaket var så enormt roligt att jag ville stå kvar där hela dagen. Min klass är så bra och vi hade verkligen det bästa flaket. 
Senare kommer det komma bild på både balen och tudenten. Men nu är jag tillbaka på bloggen så gott det går, har inte världens roligaste vardag då jag för det mest jobbar men det är roligt det med!

Bästa dagen i mitt liv


Bästa kvällen!

Hade verkligen den BÄSTA KVÄLLEN igår! Började vid halv 9 att fixa smink och sedan till frisören där jag fixade mitt hår. Hade så roligt och kände mig som en prinsessa och det är underbart att få göra någon gång! Kommer mer bilder snart, ska bara få dom först.
Ikväll blir det studentfest med tema rock. Så nu ska jag klä mig riktigt rockigt.


Färdig

Har varit så nervös för denna dag, då jag idag har haft mitt sista matteprov för att komplettera lite saker så jag skulle få G i matte C. Och jag satte fullpott på provet. Vilket betyder att jag nu är helt färdig mes gymnasiet. Och imorgon ska jag gå på bal och nästa vecka tar jag studenten. Helt otroligt att jag har klarat detta. Jag är så stolt över mig själv. Jag har haft det rätt så tufft då mamma och pappa har varit sjuka men jag har klarat det!

Firade med att köpa en frapion!


SP3A

Har haft en sådan underbar kväll med klassen. Vi har tillbringat den i stadsparken med lite grillning, kubb, brännboll och massa snack. Det känns extra roligt och taggat nu när vi träffas. Idag är det exakt 2 veckor kvar och alla är verkligen så glada.
Jag tycker verkligen om min klass så mycket och det kommer bli otroligt sorgligt att skiljas ifrån klassen. Men vi har det roligaste kvar, balen och studenten. Dessa två veckor kommer bli så bra!


Rapunzel

Åhh vad jag har längtat efter det långa håret. Jag trivs verkligen i det och tycker om det så mycket. Det kommer bli så bra nu till balen och studenten med. Och jag bara älskar färgen. Jonna lyckad alltid så bra. Super nöjd!


RSS 2.0