Valborg

Har haft en riktigt bra dag. Skolan gick väldigt fort då vi inte gjorde så mycket i skolan. Det var föreläsning och en debatt som några killar i min klass hade fixat till sitt projektarbete och då går en del lektioner bort, jag klagar inte.
Efter skolan träffade jag fina vänner på maxi och vi handlade mat, åkte hem till mig och gjorde världens godaste trerätters med bra tjejsnack. Nu kan jag sova gott med lite skolångest.. Godnatt♡

//världens godaste frapino jag smakade på espresso house idag, riktigt god!//


Se framåt i livet

Hej, har varit lite dött här över helgen. Men har varit i Gögeborg och umgåtts med min familj och hälsat på pappa. Jag tänker inte skriva något här om min pappa då jag tycker det är väldigt jobbigt. Kan säga iaf att själva njuroperationen har gått jättebra men har blivit lite andra kompletationer som vi hoppas snart ska bli bra.
Jag tror inte folk fattar hur jobbigt det är att ha allvarligt sjuka förldrar. Att alla inte kan inse hur det tar på än att leva såhär, tror inte man förstår det förräns man får uppleva det själv och jag hoppas att ingen männisna ska få leva såhär. Denna ständiga oro om ens föräldrar ska klara sig igenom dagen, det är hemskt. Jag hoppas verkligen att de ska bli bra snart så att min vardag kan bli normal igen. Men nu ska jag inte prata om det här. Ville bara få skriva det som sista gången och inte prata om det igen. Har bestämt mig att inte prata om min föräldrar för vet att man kan tycka att jag är jobbig, så enbart om någon frågar. Godnatt♡
 
 
 
 

Ej levande

Hallå! Denna dagen är jag helt död. Kom hem runt halv 3 igår och kunde inte somna på direkten. Vaknade vid 6 imorse av mina föräldras klockradio för att jag sov i detas säng inatt. Tomt hus så sover jag gärna i mammas och pappas säng. Men kunde somna om iaf och vaknade vid halv 9, lika död då med. I skolan kände jag mig som en zombie. Nu ska jag hem och äta godis och sova!

50 dagar till studenten

Hely sjukt att det är 50 dagar till studenten! Det var ju nyss 100 dagarsfesten, sjukt! Det kommer bli en grym kväll/natt med klassen och ser fram emot skolan imorgon.. 
Har även pratat med min pappa och allt har gått väldigt bra med hand operation, han har till och med redan kommit ur sängen, sjukt! det ska firas ikväll. Puss

New in

Nytt från vero moda

worst day but maybe the best day

Godmorgon! Svårt att sova igår och vaknade upp väldigt orolig och nervös. Det är ja dagen D idag, pappas njuroperation. Det kan gå hur som helst. Men vill bara att det ska gå bra så han slipper allt med sjukhus som han nästam bor på nu. Hoppas även aty operationen går felfritt och att allt går aom planerat. Håller tummarna!
 
ikväll är det 50 dagarsfest, tagga! Asså 50 dagar till studenten. Helt sjukt, var ju nyss vi hade 100 dagarsfesten! 

Palladiumdream

När mamma kom hem från London sa hon att hon hade en överraskning till mig, så spännande! Hon hade köpt ett par Palladium skor till mig, ihhh blev så glad. Riktigt snygga är dem. Love!

24 april

Började dagen på bästa sätt med en morgonpromenad och bästa michaela och dasha i öronen, dock fick jag lite ont i hjärtat och grät en liten skvätt av dagens tema. Annars var det riktigt tungt med dagens pw. Eftersom jag gick ganska hårt på konditionen igår. Gick en runda idag på 55 min som jag annars går på 45 min, haha. Nu blir det lite plugg och sen en lektion o skolan där vi ska få besök av en munk, spännande! Puss♡

Godnatt

 
Kan säga att kroppen är rätt så öm efter springturen idag. Så har nästan legat i sängen sedan gymmet för det är typ det enda jag har orkat, haha. Tänkte bara säga godnatt och ikväll är jag väldigt glad, vet inte varför men har inte känt såhär på typ ett år, så det får gärna stanna. Godnatt
 

Work that body

Hallå! Lång dag i skolan idag, alltid jobbiga tisdagar, men det är bara att hålla ut. Lite lättare att ta sig igenom tisdagen när man vet att det blir en chill dag på onsdagen.
Efter skolan drog jag direkt till gymmet och ställde mig på löpbandet och sprang i 50 min, hyfsat snabbt också. Det dom var bra var att jag inte kände mig trött, alltid ett framsteg! Gjorde även lite styrka efter så nu kommer jag somna gott.


Underbar helg

Helgen har varit välgit bra, för att vädret har ju inte varit att klaga på. Började även bra med att jag fick lite victoria secret trosor och bodylotion av mamma som har varit i London. Hon överraskade även mig med att hon hade köpt en par skor, blev väldigt glad! 
I lördags tog vi ut alla sommarmöbler. Fick ett riktigt gympass då jag fick bära nästan allt eftersom mina föräldrar inte är så starka i och med deras sjukdomar. Men sedan har jag glassat på balkongen i solen och gnuggat mig i mina rinnande ögon och min tjocka hals på grund av pollen, underbart! Har även varit ute och gått långa promenader i solen och även fått lite plugg gjort på balkongen.
Denna veckan kommer bli väldigt nervös då det är dax för pappas njuroperation. Hoppas att allt kommer gå som planerat, men det blir en tuff vecka.

Vilda Ville

En kort dag i skolan som slutade med ett psykologiprov. Ett ganska svårt prov för det var mycket man skulle kunna men tror att det gick bra iaf.
Under dagen fick jag ett sms av bästa Malin som frågade mig om jag ville hänga med till stallet och till Ville som hon tar hand om just nu. Självklart, eftersom jag har ridit ungefär hela mitt liv och slutade för ungefär fyra år sedan, så tar jag alla chanser jag får att få hänga med till stall.
Att vara bland hästar och i stallmiljö är nog den bästa terapin när man inte mår bra. Känns konstigt nog som att hästar förstår allt och liksom bryr sig och tar bort smärtan när man är där, helt underbart alltså!


Blogpod

 
Michaela & Dashas podcast är verkligen helt underbar. Så kloka människor att jag blir avundsjuk. De pratar enbart om kärlek och man kan känna igen sig och man får bra tips. Det är väldigt personligt vilket jag tycker är väldigt bra. Det är inte yligt som det är på en blogg, utan det är verkligen personligt och man sitter även och skrattar lite. Verkligen kloka människor och tycker alla borde lyssna på dem!

16 april

Det blev en varmdag idag trots allt. Tänkte ha vita byxor på mig men kollade ut och det såg grått och ruggit ut. Då är det alltid kul att bli positivt överraskad av vädret.
Långdag i skolan idag, även inte så god skolmat, slutade med att nästan hela klassen gick ut och åt. Blev pizzeria och en underbar fransk kebab. Efteråt gick vi till ett italienskt glasställe som säljer världens godaste glass! Citronsorbet bara vattnas i munnen på mig!


Vår

Fast att dagen började med ett riktigt regnväder så kände man att det var vår. För under dagen när regnet försvann blev det riktigt varmt. Det var inte sen dr kylan längre när det blåser, utan det blåste ljumna vindar, helt underbart!
Eftersom det var så skönt väder passade jag på att gå en lång PW, blev över en timma och det var väldigt skönt. Nu blir det lite plugg! Ha det!


Söndag

Hallå! Helgen har varit riktigt bra. I fredags firade vi fina Bella. Det bjöds på riktigt god mat och sedan blev det utgång. En riktigt rolig kväll, lyckad verkligen!

Lördagen började lite sämre. Eftersom jag var ute i fredags så var jag ganska så trött. Trodde att mamma skulle väcka mig på morgonen men inte, så vaknade 45 min innan jag började jobbet. Paniken upp och äta frukost och klä på mig. Hade endast 20 min på mig, lite stressat. När jag kom hem var jag helt död.
Idag var det jobb som gällde med, var i småland där man lämnar barnen. Vi hade över 20 barn och självklart gick brandlarmet. Lite panik men vi fixade det. Nu blir det plugg.


Impossible

Dagarna rullar på, och de fylls även med ännu mer plugg. Vill bara ge upp men jag ska kämpa!
Jag taggar iaf imorgon då vi ska fira fina Bella som fyllde 19 i måndags. Ska bli riktigt kul att partaja, haha!

Bakade idag världens godaste banoffeepaj, mums säger jag bara! Har även köpt lite fina blommor till mitt rum som jag tycker passade extra bra!


Ålderstecken

Igår kväll gjorde jag något att jag sträckte mig i ryggen, fråga min inte hur men ont gör det iaf. Det gör ont långt ner och ser ut som en gammal tant när jag går. Har problem att sätt mig ner och därför får jag stå upp och plugga, haha!

Denna dag har jag enbart haft en lektion i eftermiddags och sedan har jag pluggat, det är mycket nu det sista men bara att hålla ut!


9 april

Började dagen med en lång PW. Jag försöker att varje dag göra något med kondition i en timma. Och idag fick det bli en lång PW över en timma. Det var faktiskt riktigt skönt. Dock kallt när jag gick men efter halva rundan sken solen och det var ganska varmt.

Vid halv 12 ungefär åkte jag, Sara och Tiffany till Vetlanda för att gå på UF-mässan. Nästan alla i klassen har UF men jag valde inte det. Det var så kul att se allas idéer och fanns massa saker. Nu ska jag plugga resten av kvällen!


Sommar

Längtar så sjukt mycket till sommaren!


8 april

Idag är det den 8 april och det betyder att finaste Bella fyller 19 år, grattis!

Det var annars en mjukstart i skolan idag efter att ha haft 11 dagars lov. Fick dock ytterligare en rapport att skriva inom två veckor och jag klarade mitt matteprov! Det var så skönt att få reda på det, har verkligen oroat mig hela lovet för det. Men är så glad över det.

Dagens, nu blir det ingen mer vinterjacka!


DRÖMMAR


7 april

Godmorgon! Tänk att det är sista dagen på lovet idag, detta lov har gått så sjukt fort. Vill ha en vecka lov till. Har jobbat en del på detta lov och kändes nästan som jag hade slutat skolan och jobbade istället, för jag känner mig verkligen redo för det. Det gäller bara att hålla ut de sista två månaderna.

Igår var det lagfest som gällde. Det var riktigt skoj, skrattade så sjukt mycket, kändes som att det var längesedan jag gjorde det. Så det var riktigt skoj. Nu är det jobb som gäller, ha en bra söndag!

Partyoutfiten från igår.


Piggelinkunder

Såhär glad var jag idag efter 7 timmars jobb. Var själv på väldigt bra humör innan jag kom till jobbet men sänktes då det var riktigt tråkiga och sura kunder. Då dras humöret ner, men försökte hålla mig så glad som möjligt och fick även beröm av kassaledaren för att jag kunde vara så glad trots det tråkiga kunderna, hihi nöjd. Men när man har slutat kan man äntligen ta fram sina sanna känslor, haha!
Kl är nu lite efter åtta och jag ligger redan i sängen och det faktiskt ljust ute. Tänkte att jag laddar upp mig för morgondagens högskoleprov, jippie!


5 april -inspo

Godmorgon! Denna dag blir det jobb, men det är skönt att jobba på lovet, längtar faktiskt tills jag går till jobbet istället för att gå till skolan, slippa denna press kommer bli så skönt.
Ikväll blir det att kolla igenom lite gamla högskoleprov på internet, för imorgon är det högskoleprov som gäller. Har inte pluggat eller så till det utan jag satsar på nästa prov som jag tror är i oktober. Nu drar jag mig mot jobbet, hoppas alla får en bra dag!


Stockholmsshopping

Fick med mig några saker från Stockholm. Satsade på kläder som var lite dyrare och köpte då istället mindre kläder. Har kommit fram till att det är bättre, man ska spara till någo värt. Jeansen från Hollister är helt underbara. Egentligen vill jag ha ett par raka jeans som är lite utsvängda, eller egentligen mer raka, haha svårt att förklara! Den fina odd molly tröjan har jag vela ha ett tag och blev så glad när jag hittade den, materiell lycka! 

2 april

Lyckades klara mig hela dagen igår fån att bli lurad, tror jag iaf, haha. Hade iaf en underbar dag i Stockholm. Vi kom fram till hotellet runt 3 och det var ett väldigt fint hotel. Vi rörde oss sedan mot stan men eftersom det var annandag påsk var ju inte så mycket öppet men vi lyckades hitta till Hollister och även handla lite fina saker. Åt även middag på kvällen med Alberts bror och hans tjej på Vapiano, så sjukt gott var det! Åhh det måste komma till Jönköping!
Nu är det en ny fin dag i Stockholm och hoppas på mycket shopping.


Mot huvudstaden

Godmorgon! Sitter nu på tåget på väg mot Stockholm. Ska bli roligt då jag inte riktigt känner mig hemma i Stockholm. Hoppas på att det ska bli en del shopping om plånboken låter mig handla.
Vi stannar tills på onsdag så förhoppningsvis hinner vi med en del.


RSS 2.0