Turtjejen

Såhär snygg var jag på jobbet i helgen, haha!

Har självklart skadar mig i tummen, får panik på mina fingrar och händer, de vill inte hålla sig hela! Även denna gång var det höger tumme och båtben. För typ tre år sedan hade jag gips för det med. Så tre veckors gips, sedan hoppas jag att det inte blir längre, för det kan de bli när man skadar båtbenet. Jobbigast är att det är höger handen, vilket gör att man blir ganska begränsad..


Hey now

Dagarna rullar på. Det är faktiskt nu jag har börjat känna att jag inte går i skolan. Har äntligen insett det. Men på något konstigt sätt så känns det ändå så självklart! Jag jobbar en del och annars tränar jag för det mesta eller tar ett härligt bad. Har inte fått så mycket jobbtider som jag hade hoppats på.

Börjar även att få lite ångest över att jag snart ska flytta uppåt i landet i några månader. Att jag lämnar allt här hemma, det känns faktiskt lite jobbigt om jag ska vara ärlig. Men har ändå alltid drömt om att få jobba där, så det kommer att lösa sig. Ha en bra fredag, puss! 

Bullbak

Har fått någon dille på att baka. Vet inte varför jag har fått det men riktigt gott är det iaf! Bullbak har det blivit båda förra och denna vecka. Riktigt goda är de också! 
Imorgon och en vecka framåt är jag ensam hemma och då blir det mycket matlagande och sköta hushållet. Men kan faktiskt tycka att det är skönt ibaland! 

RSS 2.0