27 februari

Hallå! En väldigt lugn dag idag. Hade en um tid i förmiddags som tog ganska lång tid så han inte till lektionen. Och vem älskar inte detta underbara vädret? sol, love it. man blir så glad av det.


Kan inte fatta att jag åker till London imorgon. Jag har längtat något enormt så det ska bli så roligt! Har sparat mycket pengar så jag kan shoppa hur mycket jag vill, eller kanske inte riktigt hur mycket jag vill, haha men mycket iaf. Vi checkar ju in med en nästan tom resväska och sen har vi varsitt handbagage. Så vi har en hel del plats.

Fortsätter dagen med att försöka få min fot att bli mindre svullen så jag klarar av att gå i London. Måste även packa min väska ikväll och även kolla på mitt lag som spelar match ikväll.


Bildbomb fylld med minnen


Oväntad slut på träningen

Träningen igår slutade ju inte så bra. När det bara var 5 minuter kvar trampade jag såklart snett. Man kan verkligen inte beskriva smärtan precis när det händer men det gör så ont att man vill spy kan jag säga. Som tur var är det bara en lätt stukning, men man får ändå stå ut med svullen fot som värker. Det värsta var att jag inte ens fick på mig jeans imorse, inte det roligaste precis.
Detta måste iaf gå över så fort som möjligt eftersom jag åker till London på torsdag och där kommer vi ju gå konstant. Sån otur har jag..

Idag var det iaf syo-dag. Massa olika högskolor och universitet var där och tyckte att man skulle välja deras skola efter studenten. Men jag vet redan vad jag vill göra så det kändes lite onödigt idag. Satt mest still med min onda fot och ville inte röra på mig.


pancakes

Jag har blivit väldigt förtjust i att göra pannkakor, massa olika helst inte vanliga. Tycker att det är ett perfekt mellanmål och man kan hitta så sjukt många. Godast tycker jag egentligen att äkta amerikanska pannkakor är. Men de är väldigt onyttiga och nu när jag försöker hålla mig så hälsosam som möjligt så passar de inte riktigt in.

Fick idag bästa receptet av min kompis på de godaste receptet på nyttiga amerikanska pannkakor. Det är verkligen en ny favorit! ♡


25 februari

Godmorgon! Väldigt dålig uppdatering här men denna helg har varit väldigt tråkig. Inte gjort något speciellt mer än att plugga. Vill bara att dagarna ska gå fort nu tills på torsdag då jag äntligen åker till London! Men tror att de kommer gå fort, för det är enbart idag vi har en hel skoldag så tror att dagarna kommer att gå fort.


Äntligen fredag!

Och så var det äntligen fredag! Känns som dagarna går så fort att jag bara blandar ihop alla dagar. Men det är ju bra att det går får då börjar studenten närma sig!

Idag vaknade jag och hade ont i hela kroppen, kan bero på att jag tränade igår och få ju skylla mig själv när jag vaknade imorse med lite feber. Men det är bara att kämpa sig igenom dagen. Efter skolan ska jag träffa älskade Jossan och planera allt till London. Vi åker ju på torsdag.


När man saknar närhet och kärlek lite för mycket


21 februari

Idag har min röst varit någon annanstans. Har verkligen inte kunna prata, har låtit riktigt rolig. Men vi hade iaf en kort dag så kände att jag kunde gå till skolan.

När jag kom hem idag fick jag ett riktigt sug efter att baka! Gjorde goda chokladpannkakor och bakade riktigt goda kakor som heter s'mores, blev riktigt gott. Nu blir det att åka till träningen och kolla kanske till och med träna, hihi.

(har tyvärr inget kort på mina fina s'mores. Men har fått riktigt dille på mango)


Vill inte bli sjuk

Eftersom jag åker till London nästa vecka så vill jag helst att min förkylning bryter ut innan eller försvinner helt! Därför efter att ha legat i soffan hela dagen och inte gjort särskilt mycket så kände jag att jag var tvungen att träna handboll ikväll. Kan ju inte bara ligga stil, för tråkigt!


Sjukstuga

Godmorgon! Eller har väl aldrig varit godmorgon för mig, varit vaken halva natten och hostat typ konstant. Och värsta huvudvärken. Känner att jag börjar bli lite sjuk. Har endast en lektion idag i skolan så tänkte stanna hemma och vila upp mig. Har inte tid att vara sjuk och vill inte att det ska bryta ut på riktigt.

Saknar det långa håret så sjukt mycket!!


19 februari

Godmorgon! Började morgonen med en lite promenad runda. Det var väldigt blåsigt och kallt ute. Sen hade det snöat väldigt mycket under natten så jag hade lite problem att komma fram bland all snö. Men då fick jag ju även ett litet styrkepass för benen. Lyckades även redan imorse komma upp i 3000 steg, så jag ska nog kunna komma upp i en del steg idag.

Annars känner jag ganska mycket ångest för skolan. Särskilt matten, har prov i slutet av mars och måste verkligen förstå allt tills dess. Blir även idag att börja på två hemtentor jag har till nästa vecka. Verkligen älskar skolan.

Idag är det myströja på med en mycket fin stjärna!


18 februari

Hallå! Första dagen i skolan efter sportlovet. Som vanligt var det två lektioner som gick bort idag så slutade några timmar tidigare.
Efter skolan träffade jag mamma och vi åkte och köpte tyg till min balklänning. Det blev en otroligt fin färg, lite korallfärgad. Kommer bli mycket fint.

Idag har jag även införskaffat mig en stegräknare. Jag och mamma ska tävla varje vecka och ska se vem som har gått mest steg. Satsar på 10000 steg om dagen, ska se om jag klarar det.


Börjar om på nytt

Har ju ett tag haft problem med magen och så, ont hela tiden och väldigt problem med att äta, mår ofta illa och alltid ont under brösten så slutade jag att dricka mitt kosttillskott som jag innan drack två gånger om dagen. Jag ville bara att magen skulle bli bra.
Men nu vet jag att den inte påverkar min magkatarr så imorgon ska jag börja att dricka det igen. Jag har inte så mycket tålamod så att eftersom jag ska hålla på i 12 veckor och man ser ju resultat väldigt fort men jag är ju väldigt otålig och vill ju se det slutliga resultatet på direkten. Det är ju så sjukt svårt men jag måste lära mig att hålla ut. Så nu imorgon börjar vi om på nytt och om 10 veckor ska jag ha nått mitt mål! 
känner även att maten inte har varit den bästa på de senaste två veckor. För att bota magkatarren ska man ju äta väldigt bra, rätt och mat som är snällt för magen så det ska jag verkligen ta tagi nu. Maten har ju så stor påverkan och jag vet att man mår bra av att ätà rätt. Så nu blir det tillbaka till de vanor jag fick till i början av min nya period. På min gamla blogg står det lite mer om min tidigare träning http://louisetimen.myshowroom.se/
 

Göteborgshopping

Denna helg har enbart bestått av jobb, så inget annat roligt. Jobbade hela lördagen så var så trött när jag kom hem så gick och lade mig nästan på direkten. Idag blev det jobb på förmiddagen och resten av dagen blir det att skriva klart den vetenskapliga rapporten.

Det blev lite shopping i Göteborg. Behövde verkligen ett par nya svarta byxor, mina andra har blivit förstora, jippie! Letade efter en speciell sjal, hittade den också men den är så otroligt dyr för en sjal, så köpte en fejk från Gina tricot, få spara ihop till en riktig sen.


15 februari

Hallå! Började dagen med en riktig god smoothie och amerikanska pannkakor. Det var en riktigt lyxfrukost, sånt man borde unna sig mer.

Idag har vi gått lite på stan och fördrivit tiden, även suttit och jobbat på min älskade svenska rapport som jag bara vill skita i och spola ner i toaletten typ, haha. Ikväll blir det mys med mamma och pappa hemma. Puss♡


Storholm

Hallå! Befinner mig just nu i Göteborg, jag och mamma är här för att hälsa på syster och Albert. Har faktiskt shoppat lite men måste ju hålla i pengarna till London.

Vi har i eftermiddags besökt en jättemysig gård med fik och gårdsbutiker, mycket mysigt!


Fitspo


Dagens vill ha!

Skulle inte sitta fel med något av dessa grejer. Det brinner verkligen i plånboken och jag vill handla så mycket! Men jag måste hålla mig till London för vet att jag kommer vilja ha mycket där med. Men jag kanske bygger upp förstora förhoppningar och tror att jag ska hitta jättemycket? Typiskt mig att göra det iaf..


Keep calm and be strong

Godmorgon! Började dagen med en riktigt rejäl frukost, havregrynsgröt med hallon, blåbär och kiwi. Kan säga att det är verkligen mättande.

Idag blir det plugg hela dagen som vanligt. Träningen ikväll var även inställd och det var bara bra för mig, för har så mycket plugg så skulle nog inte hunnit träna iaf. Men ska faktiskt vid lunch idag köpa mönster och tyg till min balklänning, för det var slut förra gången. Puss ♡


♡ ♡ ♡

Nu har jag äntligen fått ordning på designen. Det var faktiskt inte så svårt som jag trodde, man sökte bara på allt på google och det stod exakt hur man skulle göra. Men jag hade dock fel grundmall vilket gjorde att det innan var svårt, men nu gick det iaf.
Så nu ska jag hålla mig till denna blogg.
Vet att jag har bytt väldigt mycket men det är för att jag aldrig har fått till designen som jag vill, men nu har jag nästan det, så nu ska jag stanna!

Annars en ångest full vecka med massa plugg så längtar jag väldigt mycket tillbaka till spa.


Test

Hallå! Dagen har väl varit ganska långtråkig. Har försökt att plugga så mycket som möjligt. Har ju väldigt mycket att göra! Men det är bara att bita ihop och få allt gjort nu nät jag har tid.


RSS 2.0