Drömjobb

Kan knappt fatta att det är sant, men denna vinter kommer jag att bo uppe i Sälen! Jag har fått säsongsjobb!! Jag är så obeskrivligt glad. Har alltid drömt om att få jobba där och nu ska jag få göra det! I torsdags och fredags var jag på rekryterig uppe i Sälen. Hade intervju och massa annat. När jag åkte därifrån så kände jag mig osäker då det var väldigt hård konkurrens. Men ni kan ju gissa hur glad jag blev när de ringde mig redan i tisdags och frågade om jag ville jobba där uppe i vintern. Jag skuttade och hoppade runt av glädje. Detta kommer bli en grym vinter!! 


Fall down

Hallå! Var ett tag sedan jag var inne här. Har förra veckan spenderat i Göteborg hos min syster och hennes kille. Kom ner förra måndagen och åkte hem i lördags. Jag hade det så bra! Jag verkligen älskar Göteborg. Det är så fint där och en mycket bra stad. Blev en massa shopping och det klagar man inte på. 
Fick även ett samtal när jag var där att jag ska på intervju till Sälen. Så roligt!! Jag blev så otroligt glad. Så nästa vecka åker jag och några andra tjejer från Jönköping som också ska på intervju till Sälen. 
Annars så jobbar jag som lagerarbetare denna vecka. Pappas jobb hade fått en stor reklamation så är där och hjälper till. Måste säga att det är tufft med lagerarbete!


RSS 2.0