Can't believe it

Hallå! Nu har det äntligen tagit slut i skolan. Har bara en liten sak på måndag men känns redan som att jag har tagit studenten. Kan inte fatta att jag går balen på tisdag och imorgon är det exakt två veckor kvar till studenten, helt sjukt! Nu kommer tiden bara rulla iväg och vill hinna med så mycket saker. Nästa vecka blir väldigt hektisk då jag har bal i början och summerburst i slutet av veckan. Detta kommer bli så roligt!!

Försöker få all soltid jag kan för att bättra på brännan till balen!


The big day is soone here

Hej! Hade tänkt att haft världens effektivaste dag idag med massa matteplugg och skulle vara jätte duktig. Men gjorde jag det? nej, självklart inte! När jag kom hem från skolan runt 12 så hade jag en del att fixa. Sedan träffade jag Julia och Bella på espresso house för att göra lite projektarbete plugg. Åt den goda smoothie, som är på bilden. 
Får se nu om jag kommer igång med lite matteplugg eller om det blor sängen..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara landet

Hallå! Har varit en riktigt skön dag idag. Har spenderat den ute på landet i Kaxholmen. Mamma och hennes tjejkompisar brukar ha lite "fester" några gånger om året. Så idag skulle de vara ute och gå och sedan äta i en jättefin lada i Kaxholmen. Jag fick alltså agera chaufför idag och köra runt på alla tanter, haha. Men hade min underbara Frida med mig, hennes mamma är även med på denna fest. Vi hade så trevligt!


Bästa smset!


Dagens

Hallå! Ska strax dra mig till skola. Idag är det en lektion som vanligt och det är prov som står på schemat. Religionsprov och även en liten uppsats ska lämnas in. Det innebär att jag enbart har fyra saker kvar på hela min gymnasietid, underbart!

Dagens, inte lika varmt som igår men sommar är det ändå lite.


Why are you my clarity

Dagarna rullar på, och de känns ganska så värdelösa just nu när jag bara har en lektion om dagen hela denna vecka. Den mesta tiden går åt att plugga eller snarare att försöka komma igång med plugget, haha.
Bäddade rent idag i sängen och rakade benen, hur underbart är inte det! Fick ta en lite extra tupplur i eftermiddags bara för att sängen lockade så mycket. Nu håller jag bara ut med mina sista prov och snart är det verkligen över, ynkliga 29 DAGAR KVAR!!! Nu blir det godnatt♡


Push play

Åkte in till skolan till kl 8 för att ha matte. Inte många som var på lektionen så vi fick frivilligt arbete idag och nästa lektion, underbart! Åkte därför hem och pluggade på provet som är idag efter lunch. Så nu försöker jag plugga in allt, får se hur det går. Känns dock lite lättare när det idag är exakt en månad kvar till studenten, längtar!


Sista veckorna..

 
sanningens ord!
Hallå! Var ju ett tag sedan här. Och önskar att jag hade haft massa saker och bilder att visa och berätta eftersom de. Har varit långhelg och jag har varit frånvarande. Men nej, utan jag har spenderar min tid på plugg och jobb. Har så enormt mycket plugg. Kan inte sova på kvällarna då jag ligger i fosterställning och har så ont i magen och är sä ångestfylld för allt som är kvar. Jag känner att jag inte kommer att hinna och vet inte va jag ska göra eller ta vägen. Vill bara ge upp, men det kan jag inte, måste hålla ut!
Men vi hörs så snart jag får undan lite plugg! Puss!

Lakanfix

Idag tog vi tag i vårt lakan på riktigt. Vi har haft ett tillfälligt lakan ett tag nu men äntligen började vi. Det blev så fint! Jag var dock tvungen att springa iväg lite innan det blev färdigt, men så långt jag såg så är den så sjukt snygg! Känns verkligen att studenten närmar sig.
Idag har jag även följt med Malin och ridit. Det är verkligen underbart bland hästarna.


Zara

Skaffade mig en riktigt fin tröja från zara när jag var i Göteborg förra helgen. Har kollat på den ett tag på deras hemsida men den har varit slut. Den kommer från barnavdelningen, alltid kul när det passar. Så en ny favorit i garderoben.

6 maj

Vilket underbart väder! Slutade tidigt idag och åkte hem direkt och lade mig i en solsäng i trädgården. Har solat i två timmar och har redan bränt mig, solen tar så mycket. Jag brukar inte bränna mig med jag är väl för blek just nu när den tar så mycket, haha. Lyxade till det med massa frukt och smält choklad för jag har idag haft mina sista lektioner i två ämnen och fick mvg i båda, värt att fira! Nu blir det plugg ute solen.


ED for the win

Hallå! Här har det varit lite dött men har inte haft tid eller ork. vill gärna umgås så mycket som möjligt med pappa nu när han är hemma och försöker att bli frisk. Har jobbat hela helgen, från öppning till stägning så när jag har kommit hem så blir det nästa att gå och lägga sig för man är så trött, haha! 
I fredags hade jag nog den roligaste skoldagen på länge. Vi hade krig mot peset och sanda, vi hade vattenkrig, älskar samhällare! Vi lyckades så sjukt bra och hela sandas matsal blev rätt så bombat med vattenbalonger. Och nur vi beredda på att bli bombade själva, det är krig!
 
 
 

Tiden bara rullar iväg..

Tänk att det redan är torsdagkväll och imorgon är det fredag!? Vad händer med tiden, det går så fort och jag har så mycket att göra stt jag inte vet hur jag ska hinna med allt.. Men det känns faktiskt lite lättare nu när det är med sol och man känner att det är vår. Och det är ju inte alls långt kvar till studenten, kan knappt inse det. 
Idag kom även pappa hem, så skönt! Helt otroligt att det har gått så bra som det har gått, hoppas bara på att det fortsätter så, vill inte och klarar inte av mer dåliga nyheter. Vill bara ha bra. Godnatt♡

The other side

plugg, plugg och plugg är typ det enda som har hänt idag. Mamma åkte i förmiddags till Göteborg och jag hoppas att hon har pappa med sig på fredag när hon kommer hem. Tog en liten paus från plugget och gjorde lite tacos pch tog mig ett glas vin faktiskt, känner att det en en bra dag att lyxa till det och unna sig. Kollar även på lote gamla avsnitt av vampire diaries och ska snart börja plugga igen och får se hur länge jag håller på, puss.

1 maj

Idag känns det som det verkligen är vår på riktigt! Jag började dagen på bästa sätt med att ta en lång pw och blev riktigt pigg av det. Sånt underbart väder är det ute! Tog mig en fruktfrukost ute i solen och lyxade till det. Har nu tagit tag i mitt plugg, ett väldigt svårt prov jag har imorgon som jag även började att plugga till idag.. Ha en underbar dag ☆


RSS 2.0