Glad Påsk!

Hallå! Denna helgen består av jobb och det var ganska galet på IKEA. Inte så mycket folk, bara några gånger under dagen var det långa köer. Men det roligaste var att stå i informationen med polis och vakter. Poliserna var väldigt roliga men allt folk som försöker komma in. Det finns så konstiga människor som inte har allt rätt uppe i huvudet, haha. Får se hur det blir imorgon men tror att det blir lugnare.

Igår var jag, Bella, Julia och Jonna på lager. Det fanns faktiskt mycket, hittade även hel del hade kunnat köpa mer, men ska ju till Stockholm på måndag och vill hitta massa där med.

Bild från lager, lånad av Jonnas instagram och mitt fins påskägg med en fin present från mamma.


Uncover

Godmorgon! Kände mig lite öm i kroppen när jag vaknade imorse. Dock inte så mycket träningsvärk som jag skulle haft om jag inte hade gått på yogan. Men när jag går i trappor känner jag att jag har lite träningsvärk i framsida lår, love it! Hade sovmorgon imorse och passade på att göra en riktigt god smoothie, gjorde den på jordgubbar, banan och vaniljyoghurt.
Man kan ju inte klaga på vädret när det är plussgrader och sol ute. Därför satsade jag idag på vita jeans och vårjacka.
I eftermiddag kommer min älskade syster hem och vi ska gå på afternoon tea på bearnads. Ska bli gott att testa!


27 mars

Hallå! Idag skrev jag äntligen mitt matteprov. Det var det sämsta jag någonsin har skrivit och blir glad om jag typ får tre poäng.. Men nu lägger jag det bakom mig fast jag har väldigt svårt för det.

Efter matte provet vid ungefär tolv gick jag och lade mig i sängen hemma och låg där och sörjde till kl blev ungefär fem. Då kände jag att jag behövde ta tag i mig själv och gick ut och sprang en mil. Det var så skönt! Rensade tankarna och bara sprang, bästa känslan! Faktiskt nöjd med tiden med.

Efter springturen gick jag på yoga. Det var riktigt bra för mig. Hade träningsvärk innan men efter allt tänjande så gick det bort och jag känner mig väldigt rörlig istället för stel och ont överallt. Nu går jag och lägger mig, godnatt!


Matteångest...

Har väl inte varit den roligaste dagen jag vet vad som väntar mig imorgon. Hatar verkligen när man har så mycket press på sig. Vet att jag bara har tjatat om detta matteprov men det är det enda jag har haft för mig i lite mer än en vecka. Men imorgon är det äntligen över, sen behöver jag inte oroa mig för matte förens i maj. Sjukt vad jag längtar till studenten, så att jag slipper allt plugg. Längtar verkligen!

25 mars

Hallå! Rätt så seg dag idag eftersom jag plågar mig med matte! Vill bara att det ska vara över nu!
Annars har jag kommit igång med träningen bra nu efter jag hade problem med min mage. Har fått riktigt bra resultat och har några före och efter bilder som är från i februari tills nu. När jag ser dem och märker resultat vill jag typ bara flytta in på gymmet och träna järnet och få bra resultat! Men har märkt att det mesta verkligen beror på vad man äter. Nästan allt hänger på det!

Dagens, underbar skjorta från forever21


24 mars

Lite bilder från dagen. Har nästan suttit med matteboken hela dagen, förutom att jag tog en sväng till gymmet och tränade. Har börjat läsa en bok som heter beautiful creatures. Den är faktiskt riktigt bra, läsvärd. Måste även se bion som kommer ut snart.
Nu ska jag gå och lägga mig och ha världens söndagsångest och matteångest..


Whitedress

Något jag vill a till sommaren är en helt vanlig vit klänning. Inte någon så fin som man har på studenten utan mer ledig. Så hoppas snart att det kommer in mer klänningar i affärerna så att man kan börja leta.


Shoemania

Har letat efter ett par bal skor ett tag nu. Eftersom jag har en korall/persika-färgad klänning har jag tänkt mig ett bar brun eller naturfärgade skor. Ville också ha ett par jeffrey campbell liknande skor för tycker de är enklast att gå i och man får inte lika ont i fötterna. Och äntligen hittade jag ett par sådana sko på scorett! (De till vänster) Tänkte prova och förhoppningsvis köpa dem när jag åker till Stockholm nästa måndag.
Men skulle inte heller tacka nej till dessa rosa palladium, riktigt somriga!


Paus i plugget

Tog en paus i allt mattepluggande med en löprunda. Lyssnade på våran studentlista på spotify som fylls på hela tiden med bra musik, blev så sjukt taggad! Det var lite kallt att springa ute, man kände det i lungorna med det var skönt iaf! Längtar verkligen till det blir varmare och man kan ut på långa löprundor. Nu ska jag göra fruktsallad och sedan börja med matten igen.


Vita jeans

För lite mer än en vecka sedan införskaffade jag mig ett par vite jeans. Har letat efter det så länge men har aldrig hittat de perfekta. Men nu äntligen fick jag ett par vita dr denim. De är de bästa vita byxorna jag har hittat än så länge och de är ju underbart sköna.

Idag blir det bara massa matteplugg. Ska även ut på en löprunda tänkte jag och rensa tankarna mellan allt matteplugg.


Sommar tack!

Vi är snart i slutet av mars och går runt med värsta vinterjackorna för att det är så kallt! När man vaknar på morgonen är det ungefär -10 grader ute. Jag vill ju ha vår och sommar nu! Är så trött på vinterskor och jackor. Vill ha på mig lätta kläder och inte allt för tjocka skor, jag längtar!

Bjuder på en fin sommaroutfit


Löpardojjor

Ja, mitt är väl inte något roligt just nu när allt bara handlar om matte c. Är så sjukt stressad inför det att jag bara vill sjunka under jorden och aldrig mer höra av matte! Det blir nog det bästa med att ta studenten, att slippa matte.

Var verkligen behov av ett par nya löparskor, så idag åkte mamma och jag och köpte ett par. De eter nike free run och är hur sköna som helst! Gillar de starkt och det kommer bli många springrundor med dem i sommar.


Fina mamma♥

Idag har varit rätt så lång dag, eller det beror väl på att jag valde att stanna kvar och träna efter skolan. Men det var väldigt skönt. Testade även sportlifes egna proteindryck. Jag valde choklad-cocos, den dummaste var ju att hela den var gjord på bara mjölk och pulver, kan säga att jag ligger i fosterställning hemma för min mage gör så ont. Varför kan jag inte tåla mjölk?! Det är ju så gott!

När mamma hämtade mig i skolan för att jag skulle ta över bilen var det en present i bilen. Jag fick den fina T-shirten som är på bilden. Så snällt av henne, hon tyckte att jag hade förtjänat det men bra skolresultat och så. Så gullig är hon.


82

Denna tröja har jag letat efter länge. Den kom ut för ett tag sedan men den tog slut fort och jag hittade den aldrig. Men idag hade det kommit in massa på Gina Tricot. Det ganns även fler färger. Även en billig peng, 149kr. Perfekt!


18 mars

Godmorgon! Börjar även denna dagen med prov på morgonen, men nu är det sista provet på en vecka så det gäller att bara plugga riktigt mycket matte tills nästa vecka! Sen blir det äntligen lite lugnt. Så det är väl så min vecka kommer se ut. Ska försöka träna mycket med, få fram lite magmuskler. Märker hur det hela tiden minskat med fett men behöver även bygga på med muskler på de ställen där det behövs.

Dagens


Tuff söndag..

Hallå! Dagen började med fyra timmars jobb. Direkt från jobbet åkte jag till idrottshuset för att spela sista seriematchen. Hade en halvtimma på mig från jobbet till matchen. Men bäst av allt var att vi vann och därmed är seriesegare! Så roligt! Vet dock inte hur det blir med handboll till nästa säsong, det får jag se.

Skolångesten fortsätter bara och känns som att det kommer mer och mer. Det som stressar mig är matteprovet vi har om lite mer än vecka! Mår verkligen dåligt av det..

Vill ha sommar nu!!


16 mars

Har varit lite dött här men har verkligen inte haft någon ork. Att vara sjuk och behöva få så mycket saker gjort går inte precis bra ihop. Att ha pluggat till två prov nu i slutet av veckan har verkligen tagit all min kraft. Igår somnade jag redan vid halv 9 och sov i elva timmar, det var behövligt.
Men idag kände jag mig lite piggare och åkte till jobbet vid 10. Bara det att det var så mycket folk på IKEA att jag blev helt slut. Nu är det bara att ladda om med plugg hela lärdagskvällen!


Stress, stress

Det är sjukt hur mycket jag har att göra, skolan tar död på än. Men det är bara att göra det, studenten är ju inte så långt bort. Har bara vissa mål jag ska nå på vägen och det är ju så ovärt att ge upp nu!

Min influensa vill inte försvinna. Vaknade med feber idag också men känner mig dock lite mer pigg. Inte lika ont i huden men känner mi helt tung i kropp och huvud. Så blir hem och vila efter skolan så jag orkar jobb i helgen.

Såå sugen på något onyttigt och bakat men jag ska hålla mig, för jag vet att jag kan!


Glossybox

 
I slutet av februari fick jag min älskade glossybox. Jag blir aldrig besviken på vad den innehåller men gillade den extra mycket den här gången. Det var riktigt bra och användbara saker den innehöll. Jag fick ju detta av min syster i julkapp, då fick jag tre månader i premunation, när jag nu fick den tredje och sista så valde jag att fortsätta med detta och få en Glossybox varje månad tills jag avbeställer. Det kostar 139 kr i månaden men det är så värt, man får så mycket bra saker som skulle ha kostat mycket mer än vad man betalar. 
 
Denna månaden innehöll den:
♥ Maria Nila Stockholm - Swedish Therapy Oil
♥ Lush - Dream Cream Body Lotion
♥ Modelco - Lip Enhancer Illusion Liner
 Batiste - Dry Shampop Orginal
♥ Modelco - Cheek + Lip Tint Rosy Red

Push play

 
 Godmorgon, vaknade även idag upp med värk i hela kroppen och feber.. Är helt öm i huden och blir trött av minsta lilla.. Så har legat i soffan och samlat kraft till att gå på en lektion där läraren ska svara på frågorna till provet. Detta ska jag orka eftersom jag aldrig kommer komma igång med plugget annars. Hoppas alla får en bra dag fast det snöar ute.
 

Vitaminboost

Har legat utslagen i soffan hela dagen och inte rört mig särskilt mycket. Har försökt att få en del plugg gjort men det har det inte blivit så mycket av..

Mamma kom iaf hem med massa frukter så hon gjorde en supergood fruktsallad till mig. Behöver all c-vitamin jag kan få så jag blir frisk snart. Febern har iaf sjunkit en del och hoppas på att få sova mycket inatt.


Älskade feber

Godmorgon! Vaknade imorse upp med 39 graders feber, underbart! Känner mig verkligen överkörd av ett tåg så det blir att stanna i sängen hela dagen och försöka få lite plugg gjort. Hoppas alla får en bra dag men blå himmel och strålande sol!

Gårdagens.


11 mars

Godmorgon! Idag var det inte roligt att gå upp. Jag andas som en gammal tant som har rökt hela livet, känns som en elefant står på bröstet. Det rinner ur näsan som ett vattenfall och har lock för öronen som om jag stod i en tunnel. Positiv tjej? Inte riktigt men ska försöka att hålla humöret uppe idag. Har alldeles för mycket läxor som ska göras. Men bara att kämpa sig igenom dagen.

Hade gärna suttit här hela dagen än varit i skolan...


9 mars

Godmorgon! Hade en riktigt underbar kväll igår. Så skönt att vara med kompisar som verkligen bryr sig om än och som man mår så bra av att vara runtom och man inte blir bortvald. Vi lagade tacos och sedan smälte choklad med massa frukt, så mysigt!

Igår var jag även hos den bästa frisören och slingade mitt hår. Nu går jag åt det blondare hållet, känns bra.
Idag blir det min första match i Hallby tröjan. Ska bli riktigt roligt, bara foten håller.


7 mars

Det var riktigt segt att gå upp imorse. Men igår hade jag det så himla roligt! Fatta sen hur studentfesten kommer vara i juni, helt sjukt!
Jag körde på nyktert igår och körde även bil men när jag vaknade imorse kändes som jag var bakis, haha. Kom hem efter tre igår och somnade runt fyra. Och sedan gå upp halv 8 imorse var inte det lättaste. Så efter jag var på läkarbesök imorse så åkte jag till stan och kollade en snabbis och köpte med mig en sallad. Så gott!!


100 dagar!!!

Yes idag är det 100 dagar till studenten! Kan inte fatta det, det har gått så fort men ändå så långsamt. Ikväll är det iaf fest för att treor i Jönköping. Kommer nog bli gryt mycket folk. Men är inte så tagg.. Eftersom klassen aldrig kom fram till någon förfest har jag nu suttit hemma framför tvn och väntat på att kl ska bli 10, kul.. Men det kanske kommer senare. Imorgon blir det iaf skola, tagg! Men innan skolan blir det läkarbesök.


Shopping London

Shoppingen i London var ju helt underbar. Hade kunnat gå där mycket längre och spenderat minst en timme i varje affär. Victoria Secret var verkligen magist. Det var fem våningar proppade med underbara underkläder och en PINK avdelning med massa träningskläder.
 
 
 
 
 



STUDENTKLÄNNING!



Zombievarning

Är helt slut! Fattar verkligen inte vilken energi jag lever på idag. Har sovit 4 timmar inatt då vi kom hem väldigt sent för att vårar plan var ganska mycket försenat. Och så har jag ett prov idag jag måste skriva. Så det blev att vakna tidigt så jag kunde gå upp och plugga..

Kommer senare att lägga upp massa bilder från London och även shoppingen. Har iaf haft en underbar helg i London!


London

Hallå! Befinner mig just nu i underbara London! Vi kom fram igår kväll och gick nästan på direkten och lade oss och sov. Imorse vaknade vi pigga och förväntansfulla och redan vid kl 9 imorse var vi på stan. Vi har burit runt på massa påsar, ryggskott nästan.. Men det är underbart här med shopping och allt. Och man kan ju inget annat än att älska victoria secret!


RSS 2.0